Основні принципи аналізу протоколів комп’ютерних мереж


Анотація

 

Пояснювальна записка містить: 92 с., 13 рис., 5 табл., 2 додатки, 5 джерел.

В загальному розділі описано основні принципи аналізу протоколів комп’ютерних мереж, розглянуто Стек ТСР/IР.

У проектно-розрахунковому розділі описано історію створення Observer 8 як аналізатор мережних протоколів і могутній засіб для діагностики і моніторингу LAN, WAN, у тому числі і комутованих мереж. , а також апаратна реалізація проекту.

В економічному розділі дипломнорго проекту зроблено розрахунок впровадження і утримання компю’терної мережі в умовах магазину АТБ.

У розділі “Охорона працi” описані основні положення Закону України ” Про охорону праці”, приведені вимоги до виробничих приміщень для експлуатації ПЕОМ, заходи та інженерні рішення з покращення умов праці, а також розглянуті поняття “заземлення” та “занулення”.

У розділі з охорони навколишнього середовища описані переліки факторів, що негативно впливають на навколишнє середовище, представлені перспективні напрямки щодо зменшення технологічного навантаження на довкілля.

У розділі “Цивільний захист” приведені основні положення Закону України “Про правові засади цивільного захисту”, наведено характеристику антивірусної програми.

У розділі ” Енергозбереження” описано Закон України “Про енергозбереження” і розглянуто принцип захисту інформації на комп’ютері.

  Основні принципи аналізу протоколів комп'ютерних мереж (неизвестен, 439 hits)

 

Оставить комментарий