Модернізації корпоративної мережі

Анотація

В даному дипломному проекті розглянуті питання модернізації корпоративної мережі.

Дана тема має важливе значення для подальшого розвитку школи. На сьогодні розробка і впровадження локальних інформаційних систем є одним з найцікавіших і важливіших завдань у області інформаційних технологій. З’являється потреба у використанні новітніх технологій передачі інформації.  Інтенсивне використання інформаційних технологій вже зараз є сильним аргументом в конкурентній боротьбі, що розвернулася на світовому ринку.

Особлива увага приділена питанням безпеки і адміністрування мережі.

Як ОС вибрано сервера Windows NT Server,  оскільки ця ОС наибільш надійна і більша кількість сучасного ПЗ розраховано на цю ОС. Окрім ОС Windows NT володіє гнучкістю, що дозволяє розширювати, звужувати або розподіляти серверні системи без збитку для багатофункціональності і співвідношення ціна/швидкодія для платформи операційної системи.

В загальному розділі описується зрівняльна характеристика операційних систем Windows NT та Linux, розподілена система серверів імен (DNS), настройка і конфігурація DNS сервера.

Проектно-розрахунковий розділі містить інформацію про планування та розробку локальних обчислювальних мереж, захист інформації в мережі та загальні можливості користувачів в мережі під управлінням Windows NT.

В економічному розділі були представлені розрахунки економічних показників, за допомогою яких можна оцінити доцільність модернізації даного проекту.

В розділі з охорони праці та навколишнього середовища проведено аналіз шкідливих факторів, які впливають на організм людини та довкілля, а також були розглянуті заходи щодо покращення умов праці користувачів.

  Korporat_merega (5.3 МиБ, 519 hits)

Оставить комментарий