ІР АТС в організації телефонного зв’язку по комп’ютерній мережі

Реферат

Об’єктом проекту є розробка використання Avaya IP Office 500 на підприємстві дозволяє забезпечити внутрішній зв’язок без участі оператора зв’язку і скоротити кількість зовнішніх ліній, що знижує витрати на зв’язок. Впровадження Avaya IP Office 500 дозволяє економити робочий час співробітників при обговоренні комплексних завдань. Крім підвищення оперативності, Avaya IP Office 500 надає додаткові зручності, такі як голосові поштові повідомлення, переадресація викликів, перехоплення дзвінків, і багато іншого за вашим бажанням. Avaya IP Office 500 забезпечує умови для оперативного обміну голосовою інформацією між двома абонентами або групою абонентів за рахунок використання технологій конференц-зв’язку

Розрахунки, проведені в економічному розділі, підтвердили доцільність запропонованих у дипломному проекті організаційно – технічних заходів.

В охороні праці описані рішення та заходи з поліпшенням умов праці, ефективність запропонованих заходів охорони праці.

В охороні навколишнього середовища описано перелік чинників, що впливають на оточуюче середовище, дії, запобіжні заходи та перспективні методи для зменшення техногенного навантаження на довкілля.

Avaya IP Office 500

  IP-телефонія (неизвестен, 478 hits)

Оставить комментарий