Розробка комп‘ютеризованої системи обліку людей, що потребують пенсійного забезпечення в умовах місцевого фонду за допомогою бази даних у середовищі C++Builder

РЕФЕРАТ

Пояснювальна записка містить 96 сторінок, 15 таблиць, 27 рисунків, 24 джерел.

Тема дипломного проекту: Розробка комп’ютеризованої системи обліку людей, що потребують пенсійного забезпечення в умовах місцевого фонду за допомогою бази даних у середовищі C++Builder.

Розробка бази даних здійснювалась за допомогою обчислювальної техніки. База даних побудована за допомогою керування даних в середовищі С++Builder.

Середовище С++ Builder надає широкі можливості по створенню надбавок, пов’язаних з обробкою бази даних. При цьому розробнику не обов’язково бути програмістом високого класу, а цілком достатньо мати уявлення про створення надбавок в середовищі Windows, а також володіти деякими звичками програмованої мови С++ Builder. В цьому випадку розробник досить швидко зможе оволодіти звичками по створенню надбавок с середовищі С++Builder, що дозволить виконувати автоматизації як простих, так і досить складних задач, пов’язаних з обробкою даних.

Розрахунки, проведені в економічному розділі, підтвердили доцільність запропонованих у дипломному проекті організаційно – технічних заходів.

В охороні праці описані рішення та заходи з поліпшенням умов праці, ефективність запропонованих заходів охорони праці.

В охороні навколишнього середовища описано перелік чинників, які впливають на оточуюче середовище, дії, запобіжні заходи та перспективні методи у цьому напрямку.

ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА WINDOWS, C++BUILDER, BUTTON, OBJECT INSPECTOR, TOOLS, FILES, ADD, TITLE, КОМПИЛЯЦІЯ.

  Комп‘ютеризована система обліку пенсійного забезпечення,і C++Builder. (неизвестен, 600 hits)

 

 

Оставить комментарий