Пристрій вводу дискретної інформації з використанням матричної клавіатури на базі мікроконтролера АТ 90S8515


Реферат

Пояснювальна записка містить 87 сторінок, 5 таблиць, 1 рисунок, 12 джерел.

Об’єктом проектування являється: розробка пристрою вводу дискретної інформації з використанням матричної клавіатури на базі мікроконтролера АТ 90S8515.

В загальному розділі розглянуто структуру мікроконтролеру, роботу мікро -контролера та роботу в CodeVision AVR.

В проектно-розрахунковому розділі описано доступ до регістрів вводу – виводу, функції LCD, приведена розробка проекту KeyPad.

Розрахунки, проведені в економічному розділі, підтвердили доцільність запропонованих у дипломному проекті організаційно – технічних заходів.

В охороні праці описані рішення та заходи з поліпшенням умов праці, ефективність запропонованих заходів охорони праці.

В охороні навколишнього середовища описано вплив комп’ютерної техніки на організм, негативні фактори, які впливають на оточуюче середовище, дії, запобіжні заходи та перспективні методи у цьому напрямку.

В інформаційному розділі було розкрито поняття інформаційної безпеки та заходи їх впровадження.

Розділ енергозбереження містить в собі положення Закону України “Про енергозбереження” та описані енергозберігаючі пристрої.

Генератор тактового сигналу (GCK); процесор (CPU|); постійний запам’ятовуючий пристрій для зберігання програми виконаної за технологією Flash, (FlаshRoom): оперативно запам’ятовуючий пристрій статистичного типу для зберігання даних (SRAM|); постійний запам’ятовуючий пристрій для зберігання даних, виконаний за технологією EEPROM| (EEPROМ|): набір периферійних| пристроїв|устроїв| для введення і виведення даних і керуючих сигналів, і виконання інших функцій.

  Пристрій вводу дискретної інформації АТ 90S8515 (неизвестен, 1,738 hits)




Оставить комментарий