Контроль температурного режиму роботи ПК


Анотація

Пояснювальна записка містить:  94 с., 19 рис., 9 табл., 13 джерел.

В загальному розділі описано  принципи реєстрації температури за рахунок програм та приладів. У проектно-розрахунковому розділі описано головні елементи пристрою: РІС – контролер, термодатчик, ЖКІ індикатор.

У економiчному розділі представлений розрахунок собівартості виробу, та калькуляція собівартості виробу.

У розділі “Охорона працi” описані основні положення Закону України ” Про охорону праці”, приведені вимоги до виробничих приміщень, заходи та інженерні рішення з покращення умов праці для працюючих, питання пожежної безпеки а також розглянуті поняття  “заземлення” та “занулення”.

У розділі з охорони навколишнього середовища описані переліки факторів, що негативно впливають на навколишнє середовище,  представлені перспективні напрямки щодо зменшення технологічного навантаження на довкілля.

У розділі з цивільного захисту приведені основні положення Закону України “Про правові засади цивільного захисту”, наведено характеристику антивірусної програми, а також дії по захисту інформації на ПК У розділі ” Енергозбереження” описано Закон України “Про енергозбереження ”  також інноваційні впровадження енергозбереження.

  Princip_registr_rabot_PC (неизвестен, 489 hits)

  Kontrol_temper_raboti_PC_plakat (неизвестен, 513 hits)

Оставить комментарий