Конфігурація, збірка, налагодження ПЕОМ та порівняльні характеристики комплектуючих

Реферат

Пояснювальна записка містить: 99 с., 3 табл., 9 джерел.

В загальному розділі описано устрій персонального комп’ютера та його види, розглянуто компоненти комп’ютера: корпус, материнська плата, накопичувачі на жорстких дисках, пам’ять, відеоадаптери, процесори.

У проектно-розрахунковому розділі описано теорію побудови Автоматизованих Робочих Місць, описан аналіз принципів АРМ на базі ПК, а також класифікація АРМ та мовні засоби АРМ.

У економiчному розділі представлений розрахунок собівартості розробки, впровадження і встановлення комп’ютерної мережі на підприємстві.

У розділі “Охорона працi” описана охорона праці в Україні, територія підприємства, небезпечні та шкідливі виробничі фактори, індивідуальний захист, пожежна безпека, а також розглянуті поняття “заземлення” та “занулення”.

У розділі з охорони навколишнього середовища описана загально – екологічна ситуація в Україні, перспективні напрямки щодо зменшення негативного впливу на довкілля, а також, перелік факторів, що негативно впливають на стан навколишнього середовища.

У розділі “Цивільний захист” приведені основні положення Закону України “Про правові засади цивільного захисту”, наведені елементи мережевої безпеки.

У розділі ” Енергозбереження” описано головні положення Закону України “Про енергозбереження” і розглянуто принцип захисту інформації на комп’ютері.

ЕОМ у керуванні виробництвом та теорія побудови Автоматизованих Робочих Місць (АРМ)

  АРМ на базі ПК (363.4 КиБ, 169 hits)
Зарегистрируйтесь, чтобы скачать этот файл.

Оставить комментарий